Αστρονομικά Νέα από την Ελλάδα Διεθνή Αστρονομικά Νέα
Κοσμικές Διαδρομές
Αστρονομικά Νέα
Βασικές Γνώσεις
Άρθρα & Θέματα
Ημεροδείκτης
Κύρια Άρθρα
ΙΑΑ Πρώτη σελίδα
ΕΑΑ Πρώτη σελίδα
επιστροφή 


6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας (25-27 Σεπτ 2009)

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης (ΣΕΑΘ, http://www.astrothraki.gr) και η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου ΠΣΕΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και ολόψυχα τα ξενοδοχεία :
THRAKI PALACE Hotel & Conference Center - 4o χλμ Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Θεσ/νίκης, http://www.thrakipalace.gr, τηλέφωνο : 25510 - 89100 και
ALEXANDER BEACH Hotel & Convention Center - 2o χλμ Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Θεσ/νίκης, http://www.alexbh.gr, τηλέφωνο 25510 - 39290

για τον χώρο που μας διέθεσαν, την φιλόξενη διάθεση, τις βοηθητικές πληροφορίες και επισημάνσεις που μας παρείχαν, για την πραγματοποίηση των 8 αρχικών συναντήσεων της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας (6ο ΠΣΕΑ). Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις μετέπειτα δράσεις τους και δημιουργική συνεργασία μαζί μας.

Η Αλεξανδρούπολη διαθέτει δυναμικούς και εξελίξιμους χώρους για την πραγματοποίηση κάθε λογής εκδηλώσεων/συνεδρίων, κάτι που προβάλει και τιμά την περιοχή μας και τους συμπολίτες μας.

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας διοργανώνεται από το ΣΕΑΘ στις 25 - 27 Σεπτεμβρίου 2009 στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με την απόφαση των εκπροσώπων συλλόγων που ελήφθη στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 2007. Τα προηγούμενα συνέδρια πραγματοποιήθηκαν σε Βόλο (1999), Κέρκυρα (2001), Θεσ/νίκη (2003), Αθήνα (2005) και Πάτρα (2007).

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό της περιοχής μας ότι το έτος 2009 έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO και την Διεθνή Αστρονομική Ένωση (IAU) σαν Παγκόσμιο Έτος Αστρονομίας 2009, κάτι που σημαίνει ότι φορείς από όλο τον κόσμο, ενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια εθνικών κόμβων (http://www.astronomy2009.gr/) πραγματοποιώντας εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού ή διάφορες διεθνείς/εθνικές δράσεις για την επιστήμη της αστρονομίας. Θα επανέλθουμε και στα 2 θέματα.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς φορείς και εθνικούς φορείς που στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίξουν τις προσπάθειές μας!

για λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής 6ου ΠΣΕΑ.

 

 

 
 
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σ.Ε.Α.Θ)
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του
Σ.Ε.Α.Θ

 

 

 

Η επίσκεψη αυτού του δικτυακού τόπου προϋποθέτει την αποδοχή των "όρων χρήσης"

© 2004-2010, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών